SKYLINE VAN TILBURG DEEL 23

Het nu nog in aanbouw De Bankier prachtige nieuwe woontoren op de hoek Spoorlaan magazijnstraat richting Pieter Vreedeplein mocht. Ik mocht daar op uitnodiging een nieuwe fotoserie maken over de nieuwe Skyline van Tilburg. Waarvan ik op de stadsblogs van DagjeTilburg.com en mijnpiushaven.nl inmiddels al 23 delen van online erbij heb staan, die ik namelijk de afgelopen 6 jaar vanuit vele hoogbouw woontorens en kantoren en andere unieke hoogbouw plekjes hierin in Tilburg gefotografeerd heb. De Skyline van Tilburg is nog lang niet klaar elk jaar komen er wel weer nieuwe hoogbouw woontorens bij. Want overal staan nog grote hoge hijskranen bij diverse bouwplaatsen hierin de stad. Ik als fotograaf wil dit dan natuurlijk weer graag gaan vastleggen, dit doe ik voor op deze website en sociale media kanalen maar ook regelmatig in opdracht van projectontwikkelaars bouwbedrijven die aan deze woontorens bezig zijn. Met de jaren die ik nu al bezig ben aan dit kei vette gave fotoproject. Die gaat over de nieuwbouw in de stad en Architectuur  over en vanuit nieuwe woontorens die de skyline van Tilburg de afgelopen jaren hebben veranderd en vernieuwd met al die hoogbouw hierin de stad. En natuurlijk ben ik steeds weer opzoek na nieuwe hoogbouw fotolocaties in Tilburg om dit vast te leggen voor nu en later. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck Stadsblog: DagjeTilburg.com
Publicatiedatum 5 Februari 2023

SKYLINE VAN TILBURG DEEL 22

Het nu nog in aanbouw De Brabander deze nieuwe woontoren aan het Burgemeester Stekelenburgplein in de Spoorzone vanaf de zeventiende verdieping van daaruit heb ik deze nieuwe fotoserie gemaakt over de Skyline van Tilburg. Dit keer met de Tilburgse Kermis die er ook op staat. Zie deze hele mooie panorama skyline fotoserie terug. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck Stadsblog: DagjeTilburg.com
Publicatiedatum 27 juli 2022

SKYLINE VAN TILBURG DEEL 21

Vanaf het dak en uit een kerkraam vanuit het torentje van de Heikese Kerk een nieuwe fotoserie gemaakt over het fotoproject Skyline van Tilburg. Deze hoogbouw kerktoren was dan ook wel een van mijn favoriete foto bucketlist om van daaruit Tilburg in beeld te brengen. Dit wilden ik namelijk al enkele jaren geleden al heel graag gaan doen. 
Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg.com
Publicatiedatum 27 maart 2022

SKYLINE VAN TILBURG DEEL 20

Voor de 20ste keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurden dat niet vanuit een mooi hoog penthouse of een kantoorverdieping. Maar vanaf het dak van de hoogste woontoren van Brabant. Ik mocht namelijk de Tilburgse Westpoint toren die 142 meter hoog is en nog steeds het hoogste woontoren van Brabant is. Deze nieuwe Skyline van Tilburg vast leggen. Dit deed ik voor twee Tilburgse websites DagjeTilburg.com en MijnPiushaven.nl. Maar ook voor op alle sociale media kanalen van deze twee stadsblogs. Daar waar nu al vele Skyline foto's van Tilburg terug te bekijken zijn. 
Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg.com
Publicatiedatum 16 maart 2022


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 19

Voor de negentiende keer heb ik als fotograaf om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat een keertje niet vanuit een mooi nieuw Penthouse, of uit een hoog kantoorgebouw. Maar deed het dit keer vanuit een nieuwe Uitkijktoren die namelijk voor iedereen toegankelijk is. Uitkijktoren ‘De Nieuwe Herdgang in Natuurgebied Moerenburg.
Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg
Publicatiedatum: 26 december. 2021


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 18


Na 14 maanden heb ik weer eens een nieuwe gave Skyline van Tilburg gefotografeerd. Dit keer gebeurde dat vanuit de aller hoogste verdieping van het vernieuwde stadskantoor daar waar de Gemeente Raad van Tilburg hun dagelijkse werk doet voor alle inwoners van Tilburg. 
Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg
Publicatiedatum: 14 november. 2021


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 17

Alweer voor de zeventiende keer heb ik als fotograaf de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken.  Dit keer gebeurde dat vanuit een mooi hoogbouw appartement De StadsHeer aan de Spoorlaan. Deze skyline fotoserie van Tilburg mocht ik dan vanuit een heel mooi Penthouse  vastleggen. Van daaruit heb ik Tilburg van twee kanten in beeld gebracht. Tijdens zonsondergang en het blauwe uurtje net als de zon onder is gegaan. De hele fotoserie
hiervan kunt u terug zien op deze pagina 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 7 September 2020


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 16

Voor de zestiende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat vanaf het dak en op de steigers vanaf het hoogste punt. Dit van het appartementencomplex aan de Piushaven De Koopvaardij. Vanaf het dak zag je dan ook heel de Tilburgse Skyline van alle kanten terug. Zo ook de hoogbouw torens die aan de kant van het centrum staan en aan de voorkant zelf zag je heel de Piushaven liggen met bootjes en ook de hoogbouw appartementen aan de haven. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 20 Juni 2020SKYLINE VAN TILBURG DEEL 15

Nu al weer voor de vijftiende keer heb ik als fotograaf de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat niet vanuit een mooi hoog penthouse. Nu mocht ik op het dak van een hoogbouw kantoor langs de A58 een fotoserie gaan maken. Je zag hier het industrieterrein katsbogten en het Laar. Maar ook de hoogbouw in Tilburgse Binnenstad kon je vanaf hier goed zien. Deze hele fotoserie Skyline van Tilburg kunt u terug zien op deze link
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 27 Mei 2022
SKYLINE VAN TILBURG DEEL 14

Voor de veertiende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat niet vanuit een mooi hoog penthouse. Nu mocht ik o het dak op van ABN AMRO kantoor aan de Heuvelring een skyline fotoshoot gaan maken. De hele fotoserie hiervan kunt u terug zien op de website van MijnPiushaven.nl.
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 11 Mei 2022


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 13

Voor de dertiende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat niet vanuit een mooi hoog penthouse, of vanuit een hoog kantoorgebouw. Maar vanuit een Kerktoren van de Sacramentskerk aan de Ringbaan Oost. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 23 Maart 2020


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 12

Voor de twaalfde keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat niet vanuit een mooi hoog penthouse, of vanuit een hoog kantoorgebouw. Maar nu een keertje vanuit een hijskraan aan de Spoorzone naast de Lochal zijn ze nog aan het bouwen aan Plan T een nieuw kantoorpand in het Spoorzone gebied. Vanaf de hoogste verdieping had ik nog de kans om dit uitzicht van de Spoorzone te maken met op de achtergrond de hoogbouw aan de spoorlaan en de rest van Tilburg dat je terug kunt zien op  Skyline van Tilburg
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 17 Januari 2019
SKYLINE VAN TILBURG DEEL 11

Voor de elfde keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om de Skyline van Tilburg te mogen fotograferen dit keer niet vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw. Maar nu een keertje veel hoger. Namelijk vanuit een helikopter die op zaterdag 20 juli over Tilburg vloog. Hiervan de foto's die ik ervan gemaakt heb. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 20 juli 2019

SKYLINE VAN TILBURG DEEL 10

Voor de tiende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat vanuit een mooi hoog penthouse vanaf de zeventiende verdieping appartementencomplex Leyendael‚ aan de Ringbaan Zuid. Dit keer mooie herfstkleuren die je ziet in Tilburg maar ook weer de vele bekende hoogbouw die op foto's terug te zien zijn. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 8 November 2018
SKYLINE VAN TILBURG DEEL 9

Voor de negende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat niet vanuit een mooi hoog penthouse, of vanuit een hoogkantoorgebouw. Maar nu vanuit LocHal aan de Spoorzone. Vanaf de hoogste verdieping had ik nog de kans om dit uitzicht van de Spoorzone te maken met p de achtergrond de hoogbouw aan de spoorlaan. Maar wat vooral zo mooi is om te zien hieraan de Spoorzone. De nieuwe noordelijke entree aan het Burgemeester Stekelenburgplein.LocHalDe hal, waar generaties Tilburgers aan treinen sleutelden wordt de nieuwe huiskamer van de stad. Naast Seats2Meet Tilburg, bkkc en de kunstbalie gaat ook de Bibliotheek Nieuwe Stijl zich huisvesten in de LocHal. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 2 September 2018


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 8

Voor de achtste keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat vanuit een mooi penthouse van elf hoog uit het appartementencomplex de werf gelegen aan de Piushaven. Echt een prachtig mooi havenbeeld zie je hier van de Piushaven en natuurlijk heel Tilburg krijg je hier mooi te zien.

Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 3 juli 2018


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 7

Voor de zevende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe Tilburgse skyline fotoserie te mogen maken. Dit keer gebeurde dat vanuit De Havenmeester aan de Piushaven.


Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 19 juni 2018SKYLINE VAN TILBURG DEEL 6

Vanuit Hoffmannflat in Tilburg Noord deze Skyline foto's gemaakt vanaf de aller hoogste verdieping 16 hoog. Helaas is deze fotoserie niet zo spectaculair als mijn vorige Skyline foto's die ik gemaakt had vanuit Westpoint. Wel een leuke zonsondergang op de foto gezet.Maar verder niet zo interessant vanaf die locatie in Tilburg Noord. Helaas nu niet vele hoogbouw van Tilburg. Dat kon ook niet stond namelijk op de balkon kant waar ik Tilburg Noord en Loon op Zand gefotografeerd heb. Wie weet word de volgende skyline van Tilburg wel wat mooier met hoogbouw en bekende gebouwen van Tilburg erop locatie tips zijn altijd welkom van waar ik een mooie Tilburgse skyline fotoserie kan maken. 

Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 8 Maart 2018
SKYLINE VAN TILBURG DEEL 5

Voor de vijfde keer heb ik weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe Tilburgse skyline fotoserie te mogen maken. Dit keer mocht dat vanuit Westpoint, dat is een van de hoogste woontorens van Tilburg. Wat een prachtig mooi uitzicht zie je hier over heel Tilburg. Vanuit de woonkamer fantastisch panorama-uitzicht over het noordoosten (centrumzijde) van Tilburg en verre omgeving. Westpoint, Tilburg: 142 meter. Met bijna veertig meter verschil al sinds 2004 het hoogste gebouw van Brabant. Westpoint in Tilburg is 142 meter hoog en telt 48 verdiepingen. Jaren leek dit het onbetwiste hoogtepunt van de Brabantse skyline, totdat in 2019 de woontoren in Eindhoven het van zijn troon stoot met 16 extra meters. Omdat Westpoint het aller hoogste is van waaruit ik deze fotoserie gemaakt heb voor het fotoproject Skyline van Tilburg. Ben ik zelf namelijk nog lang niet klaar met dit leuke fotoproject. Er zijn hierin Tilburg nog genoeg hoogbouw appartementen en kantoren. Zoals aan de andere kant van Tilburg bijvoorbeeld in de Reeshof of de flats in Tilburg Noord. Zelf ga ik nu weer opzoek na nieuwe hoogbouw in Tilburg daar waar ik een fotoshoot kan en mag maken. Weet u een leuke hoogbouw locatie hierin Tilburg laat het mij dan weten. Dit voor de volgende fotoshoot dat word dan namelijk Skyline van Tilburg deel 6.En de bewoonster Marjon van der Maat, bedankt hiervoor dat ik vanuit uw Westpoint deze fotoserie mocht maken. Dit is een van de hoogste en mooiste Tilburgse skyline die ik gezien heb en gefotografeerd heb.Hieronder ziet u de hele fotoserie terug: Skyline van Tilburg deel 5.  
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 17 February 2018

SKYLINE VAN TILBURG DEEL 4

Voor de vierde keer heb ik weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een Tilburgse skyline fotoserie te mogen maken. Dit keer vanaf tien hoog vanuit het stadskantoor van de Gemeente Tilburg aan de Spoorlaan. Het uitzicht vanaf deze locatie is dan ook weer prachtig. Zo zie je Westpoint van veraf met de gekleurde lichtjes. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 16 January 2018 

SKYLINE VAN TILBURG DEEL 3

Voor de derde keer had ik weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement een Tilburgse skyline fotoserie te mogen maken. Dit maal vanaf tien hoog vanuit een appartement De Werf gelegen in de wijk Armhoefse Akkers. Het uitzicht vanaf deze locatie is dan ook prachtig. Zo zie je heel Moerenburg. Maar ook in de verte de torens van Trappistenklooster Koningshoeven zie je terug. Vanaf de andere kant zag ik heel de wijk Jeruzalem en de Piushaven. 

Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 1 November 2017


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 2

Voor de tweede keer had ik weer de gelegenheid gekregen om vanuit Lourdeskade een fotoserie te mogen maken. Net als de eerste keer deed ik dat nu ook weer vanaf het hoogste punt. Zo ziet Tilburg en het Piushaven gebied in de zomermaanden eruit.Havenbeeld: Skyline van Tilburg gezien vanuit grote hoogte. Deel 2
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 20 July 2017


SKYLINE VAN TILBURG DEEL 1

Deze prachtige Skyline foto's van Tilburg die ik heb mogen fotograferen vanuit een nieuwbouw Penthouse gelegen aan de Piushaven. Nog voor dat deze appartementen worden opgeleverd aan hun nieuwe Piushaven bewoners. Mocht ik als fotograaf en blogger voor mijnpiushaven vanaf het aller hoogste woonpunt deze prachtige fotoserie gaan vastleggen.Dit vindt ik zelf wel als een van mijn unieke havenbeeld fotoserie's die ik op dinsdagmiddag 4 april gefotografeerd heb.Gewoon om dat Tilburg echt vanuit deze hoogte zo mooi is om te zie maar vooral prachtige oude en nieuwbouw architectuur die je terug kunt zien hier in Tilburg. Ik zag namelijk Tilburg vanaf de tiende verdieping vanuit het allerhoogste punt van Lourdeskade. Hieronder kan uw deze hele fotoreportage terug bekijken.Havenbeeld: Skyline van Tilburg gezien vanuit grote hoogte. 
Text en Fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com
Publicatiedatum 4 April 2017