Voor freerunners Jeroen Geerts en Daan Seegers is elke stad een speeltuin

Zo ook hierin Tilburg. Want het is bij freerunning namelijk de bedoeling om zo snel én op een zo originele manier van a naar b te bewegen”, legt Daan Seegers van Aquila. En dit doen ze dan met veel springen en salto's maken liet Daan mij zien tijdens zijn freerun vanaf de Beljon fontein op het Willemsplein is nu dan ook namelijk helemaal omgetoverd tot een freerun parkour. 
Freerunner _ Daan Seegers  Jeroen Geerts  _ 6 sep 2021 _ Foto _ Freddie de Roeck _  1_JPG Freerunner _ Daan Seegers  Jeroen Geerts  _ 6 sep 2021 _ Foto _ Freddie de Roeck _  4_JPG
AQUILA staat garant voor de beste maar vooral ook de leukste Freerunning lessen in Tilburg en omstreken. Vanmiddag liet Jeroen Geerts en Daan Seegers mijn zien hoe Freerunning er uitziet met een demonstratie van heel hoog springen klimmen en salto's maken. 

Freerunner _ Daan Seegers  Jeroen Geerts  _ 6 sep 2021 _ Foto _ Freddie de Roeck _  2_JPG
t/m 26 sept heeft de bekende fontein spot in Tilburg een toffe uitbreiding! De volledige maand september blijft de fontein droog staan en zal de set-up blijven staan. Wilt u zelf of met een groep ook graag een keertje van de Beljon Fontein afspringen of salto's maken dat kan want 
De set-up is nu namelijk voor iedereen toegankelijk! Feel free to join komende maand Locatie: Beljon Fontein Tilburg. Meer informatie of je eigen hiervoor aanmelden dat kan op de Facebookpagina van AquilaMovement die u hieronder terug ziet. 
   


Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg .com

Publicatiedatum 6 september 2021