Tilburg Ten Miles 1 sep. 2019

De CZ Tilburg Ten Miles is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de gezelligste hardloopevenementen van Nederland. De internationale top kwam op zondag weer volop in actie, er waren runs voor kinderen, volwassen en prof's het was op het parcours en langs de route dan ook weer erg gezellig. Zo kwamen er weer tienduizenden toeschouwers op dit mooie sportieve evenement op af die hun familie vrienden en geliefden kwamen aanmoedigen langs het parcours of genoten op een van de vele mooie Tilburgse terrasjes met een hapje en drankje erbij.

Alle Foto's terug zien

Dat zijn er meer dan 900 foto's van Tilburg Ten Miles die op zondagmiddag 1 september plaatst heeft gevonden. Deze kunt u allemaal terug zien in de fotobeeld-bank van DagjeTilburg.com Daarop ziet u vele renners en leuke sfeerbeelden terug die fotograaf Freddie de Roeck voor #DagjeTilburg gefotografeerd heeft. Alle foto's blijven zichtbaar en zijn online te downloaden tot 2 nov. 2019 dan verwijderd deze  fotomap van Tilburg Ten Miles 2019 automatisch. 

Particulieren kunnen een foto nabestellen voor niet commercieel gebruik. De foto's zijn te downloaden voor eigen gebruik bijvoorbeeld voorop u sociale media pagina's. Voor zakelijke gebruikers die van deze Tilburgse foto-beeldbank gebruik maken dat zijn diverse kranten, tijdschriften en bedrijven zei kunnen foto's in grootbestand downloaden voor online en afdruk publicatie.