Tilburg krijgt een hele grote Foodhall erbij in het Spoorzone gebied

We krijgen binnenkort in het hippe bruisende Tilburgse Spoorzone gebied een echte grote foodhall erbij. Van een heerlijke seafoodbar tot Vietnamese streetfood en van authentieke Amerikaanse BBQ tot Just Say Cheese (met uiteraard de lekkerste kaasjes. Het is nog onbekend welke keukens zich hier dan gaan vestigen in deze nieuwste foodhall die we dan hierin Tilburg erbij krijgen.

Spoorzone _ 5 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _  4_JPG
Deze nieuwe foodhall wil graag in het voorjaar van 2021 zijn deuren gaan openen. Dit wordt dan een groot eetplein met een hoop foodtrucks daaromheen. Foodtruck-ondernemers en starters kunnen straks een keukenunit huren in het voormalige Restaurant EVE pand dat op het Burgemeester Stekelenburgplein is gevestigd dat tegenover het Station Tilburg staat. Directeur Alexander Holterman vertelde aan het Brabants Dagblad dat we zo’n vijftien tot achttien keukens kunnen verwachten. Denk aan foodtrucks ondernemers, starters of restaurants die een mini vestiging willen. Er is plek voor zo’n 500 eters. 

Spoorzone

In Tilburg zijn allerlei toffe plekken om iets te eten en te drinken, waarbij in de Spoorzone veel nieuwe initiatieven worden ontplooit. Daar opende bijvoorbeeld deze zomer dé plek voor legendarisch softijs genaamd Softy’s. Tijdens de crisis sloot het doek er voor restaurant Eve dat in een oude NS-loods gehuisvest was. Hoewel McDonald’s kans zag om in het immense pand een fastfoodrestaurant te vestigen, stak de Gemeente Tilburg daar een stokje voor.

Koop je frisdranken bij Foodworld-XL