Tilburg een week na de zomer kermis

De vaste dagelijkse volgers van #DagjeTilburg op sociale media die weten al dat de fotograaf van deze website waar ook dit fotoproject van #CoronaCrisisTilburg2020 erbij staat dat hij al bijna 5 weken geen nieuwe afbeeldingen hierop de site erbij geplaatst heeft. Helaas kwam dit door een verkeersongeluk waarvan ik zelf nu in de revalidatie zit. Maar sinds deze week kan ik op mijn scootmobiel en natuurlijk met camera weer nieuwe verse straatfoto's gaan maken. Voor het online fotoproject dat u op deze fotoblog terug kunt zien.
Hoe gaan wij hierin in Tilburg de Corona Crisis overleven.
Wel of niet met een mondkapje over straat lopen daar zijn ze deze week nog niet over uit. Vandaag geen mensen vast gelegd als straatbeeld, maar wel het nieuwe fietshotel tegenover de LocHal. Dat sinds kort geopend is. Ook nog een klein stukje Kermis die ik zelf als fotograaf wel gemist heb om die vast te leggen de Kermis zelf is al lang afgebroken en weg maar een attractie zijn ze vergeten. Het Reuzenrad aan de Spoorlaan dat blijft namelijk nog twee maanden staan.

Spoorzone Tilburg _ 30 juli 2020 _ Freddie de Roeck _  Fotografie _  8_JPG
Spoorzone Tilburg _ 30 juli 2020 _ Freddie de Roeck _  Fotografie _  6_JPG

Spoorzone Tilburg _ 30 juli 2020 _ Freddie de Roeck _  Fotografie _  5_JPG
Spoorzone Tilburg _ 30 juli 2020 _ Freddie de Roeck _  Fotografie _  2_JPGSpoorzone Tilburg _ 30 juli 2020 _ Freddie de Roeck _  Fotografie _  3_JPG