Horecanieuws: Villa Vredelust is geopend

Tilburg heeft er sinds vandaag een nieuw restaurant bij gekregen aan de Bredaseweg ver verscholen in de bossen van het Stadsbos013 is Villa Vredenlust op zaterdag 10 oktober geopend voor iedereen. Al bij binnenkomst valt het mij meteen op, namelijk twee prachtige eycatsers een grote aquarium bar en 1200 vogeltjes aan het plafond. Restaurant Vredelust Tilburg _ 9 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _ 5_JPG
Restaurant Vredelust Tilburg _ 9 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _ 2_JPG
Je kunt hier nu dan ook dagelijks terecht voor lunch, diner en borrel. Maar de locatie dient zich ook uitstekend als vergaderlocatie of voor feesten en partijen. Dat laatste is momenteel wat lastig gezien de vele landelijke regeltjes die gelden tijdens deze corona crisis. Maar na een stevige boswandeling of een fietstocht bent u natuurlijk hier ook van harte welkom voor een hapje of een drankje. 
Restaurant Vredelust Tilburg _ 9 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _ 4_JPG
Restaurant Vredelust Tilburg _ 9 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _ 11_JPG
Wil je op de hoogte blijven over alles wat Villa Vredelust te bieden heeft? volg ze dan op hun sociale media kanalen op Facebook en Instagram. Of bent u benieuwd naar de lekkere lunchkaart daarop vind je croques, uitsmijters, salades, lunchplanken en meer. De kaart? Die is uitgebreid en valt in de categorie ‘voor iedereen bereikbaar, maar met kwaliteit’. Op vrijdagmiddag een dag voor de opening waren bouwvakkers binnen en stratenmakers buiten hier nog volop bezig. Maar binnen ziet het er dan ook echt prachtig uit vooral met deze lange aquarium bar daarvan is Villa Vredenlust als een van de enige horecazaken in Nederland die dit heeft. 
Restaurant Vredelust Tilburg _ 9 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _ 12_JPG
Helaas kunnen we je nog niet vertellen of het eten ook echt goed is. Want we hebben nog niks geproefd, onze fotograaf en stadsblogger van #DagjeTilburg was hier namelijk een dag van te voren voordat het open ging dus we zijn mega benieuwd. We komen dan ook graag zeker een keertje terug al is het maar om van die mooie aquarium bar een prachtige Instagram-waardig foto te maken. 
Restaurant Vredelust Tilburg _ 9 okt 2020 _ Freddie de Roeck _ Fotografie _ 8_JPG

Villa Vredenlust
is een oud Tilburgs rijksmonument, maar was ook een regelrechte bouwval. Dat is allemaal hersteld. Soms na een verrassing. Zoals in de centrale ‘herenkamer’, met uitzicht op het hoofdterras en de vijver. Daar kwam een fraai plafondornament tevoorschijn, dat lang schuil was gegaan achter laaghangende systeemplaten. Het pand waarin Villa Vredelust is gevestigd heeft een mooie geschiedenis. De villa – die als langgevel boerderij in 1884 werd gebouwd is in het verleden het onderkomen geweest van diverse textielbaronnen uit Tilburg.

Villa Vredelust
Locatie: Bredaseweg 546
5036 NB Tilburg
Tel: 013 208 6969
Email: info@villa-vredelust.nl
Website: villa-vredelust.nl

Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg.com

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel