Foto's: Drive-Thru Food Truck Festival 

Vier Tilburgse truckfood ondernemers en IBIS Tilburg slaan de handen in een en lanceren de T-Food-Drive-Thru. Deze drive-thru is drie weekenden lang te vinden op het parkeerterrein van ibis Tilburg, gelegen aan de Dr. Hub van Doorneweg. Hier haal je straks overheerlijke oerpatat, barbecue gerechten, smoothies, wafels en nog veel meer lekkernijen. En dat allemaal coronaproof: je haalt je gerechten op zonder de auto te verlaten en door vooraf online te bestellen en te betalen via een QR-code. En voor wie dacht met de fiets te komen, moeten we je helaas teleurstellen. Dit is niet toegestaan. Broodje Tilburger  _ 16 mei  _ coronacrisistilburg2020 _  Freddie de Roeck Fotografie _ 14_JPG

Broodje Tilburger  _ 16 mei  _ coronacrisistilburg2020 _  Freddie de Roeck Fotografie _ 10_JPG

Het drive-thru foodtruckfestival 

werkt allemaal volgens de regels voor het RIVM. Via de website plaats je eerst een bestelling, die je later met de auto op mag komen halen. Echt niet vergeten: vul bij opmerkingen je kentekennummer in. Zo weet T-Food drive-thru welke bestelling voor jou is. Natuurlijk is het ook de bedoeling dat je snel je eten komt ophalen en daarna naar huis rijdt. 

Broodje Tilburger  _ 16 mei  _ coronacrisistilburg2020 _  Freddie de Roeck Fotografie _ 3_JPG

De drive-in met foodtrucks is vanaf 15 mei tot en met 31 mei op vrijdag, zaterdag en zondag bereikbaar zijn tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Ook op Hemelvaartsdag kun je langs komen rijden. Als het een succes is, blijven de foodtrucks ook na die drie weken staan op de parkeerplaats bij Ibis Tilburg.