Corry Konings kreeg Tilburgse Tegel Walk of Fame

Op de verjaardag van de stad en die van hemzelf mocht Burgemeester Theo Weterings samen met Corry Konings de tegel van de koningin van het levenslied onthullen in de Walk of Fame bij het Tilburgse station. Toen ze in 2019 haar 50-jarig artiestenjubileum vierde, bood Tilburg haar al een tegel aan. Door corona en het bouwen aan de Spoorzone duurde het even. Maar mevrouw Konings wist beter: ,,Wat in het vat zit, verzuurt niet. Corry Konings _ Tilburgse Tegel Walk of Fame _ Foto _ Freddie de Roeck _ 18 April 2022 _ -05jpg
Na de onthulling van deze Tilburgse Tegel Walk of Fame kreeg ze van fans en college artiesten waaronder John de Bever die ook bekend is van het Nederlandse Levenslied een hele mooie grote bos bloemen in ontvangst.
Corry Konings _ Tilburgse Tegel Walk of Fame _ Foto _ Freddie de Roeck _ 18 April 2022 _ -15jpg
De Walk of Fame is opgezet bij het 200-jarig bestaan van Tilburg. De eerste Tilburger die een tegel kreeg, was Guus Meeuwis. De tegels lagen toen in de Alexanderstraat in het centrum van Tilburg, maar zijn inmiddels verhuisd naar de Spoorzone. Alle foto's hiervan terug zien kijk dan in dit Facebook fotoalbum van DagjeTilburg. Daarin staan alle afbeelding erbij geplaatst over deze Tilburgse Tegel Walk of Fame onthulling. 
Corry Konings _ Tilburgse Tegel Walk of Fame _ Foto _ Freddie de Roeck _ 18 April 2022 _ -10jpg
Text en fotografie: Freddie de Roeck / DagjeTilburg.com
Publicatiedatum 18 April 2022